Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Κατασκευή Ιστοσελίδων + SEO = Επιτυχεία

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πολλές επιχειρήσεις πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται μια ιστοσελίδα για να αυξήσει την πιθανότητα επιτυχίας τους ή πιστεύουν ότι δεν μπορεί να δικαιολογήσει πληρώνουν για τις υπηρεσίες για να δημιουργήσετε ένα. Μην πέσετε στην παγίδα της σκέψης ότι δεν χρειάζεστε έναν ιστοχώρο επιχείρησης. Χωρίς την παρουσία στο διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να είναι αόρατο για τις προοπτικές σας. Η πρώτη θέση για έναν πιθανό πελάτη πρόκειται να εξετάσει για την επιχείρησή σας είναι online, και έχουν μια πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να ψάχνει για απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας προτού να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα τηλεφώνημα. Αν δεν δημιουργήσουμε μια αξιοσημείωτη παρουσία στο διαδίκτυο, μπορείτε να παραλείψετε σε ένα υψηλό επίπεδο σε απευθείας σύνδεση κυκλοφορίας που έχει τη δυνατότητα να μετατρέψετε σε πληρωμή των πελατών.

Σήμερα, οι πρώτοι άνθρωποι θέση μεταβείτε στην αναζήτηση για μια λύση στα προβλήματά τους είναι το Διαδίκτυο. Όχι μόνο δεν θέλετε να είναι η πρώτη επιλογή για τις προοπτικές σας, θέλετε να εξασφαλίσετε την επιστροφή του σε εσάς στο μέλλον. Η πρώτη θεμελιώδης τρόπος για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πελατών είναι μέσω κομψό και αισθητικά δελεαστικός ιστοσελίδα του σχεδιασμού. Είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί η εικόνα της μάρκας σας τέλεια μέσα από την ιστοσελίδα σας και τη διαβιβάζει τις προοπτικές σας με έναν τρόπο που συλλαμβάνει και να κρατά το ενδιαφέρον τους. Δελεαστικός κατασκευή ιστοσελίδων είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο της επιτυχούς οδηγήσει γενιάς, διότι παρέχει μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους πελάτες.

Μπορείτε επίσης να θέλετε να κάνετε μοναδική πρόταση πώλησής σας (USP) ρητή από την αρχή. Δεν υπάρχει χρήστης web θέλει να εντρυφήσω μέσω ατελείωτες τμήματα του κειμένου ή διαφημιστικών banners για να δείτε εάν μια περιοχή πρόκειται να τους ωφελήσει? Θέλουν να μάθουν μέσα σε τρία δευτερόλεπτα από την επίσκεψη της σελίδας. Έτσι πρέπει να συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία του σχεδιασμού, το μήνυμα marketing, της επικοινωνίας της μάρκας, και την προσοχή τεχνικές σύλληψης εντός των χρονικών ορίων σε λίγα δευτερόλεπτα. Αρκετά περίπλοκη; Μόνο αν δεν έχετε μια σαφώς καθορισμένη στρατηγική μάρκετινγκ σε θέση να ενσωματώσει και να μεγιστοποιήσει την επιτυχία του Κατασκευη Ιστοσελιδων σας.

Μια ιστοσελίδα επιχείρησης είναι τόσο καλό όσο και η στρατηγική που το στηρίζει. Κανείς δεν πρόκειται να βρουν το δρόμο τους στον ιστοχώρο σας, εκτός αν είναι βελτιστοποιημένη για δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης και να υποστηρίζεται από αποδεδειγμένες τεχνικές μάρκετινγκ. Εργαλεία όπως minisites για παράδειγμα, είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε την αξιοπιστία μέσα από πολλούς τρόπους να εκθέσουν σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας. Μια minisite λειτουργεί ως μια μικρότερη έκδοση της ιστοσελίδας σας και τις λειτουργίες σε συγκεκριμένες ομάδες στόχους θέση. Παράλληλα με την κύρια ιστοσελίδα σας, minisites αυξήσετε την προβολή σας στην αγορά και να αναπτύξει η εικόνα της μάρκας σας σε πολλά μέσα. Ένα επιτυχημένο σύστημα εμπορίας δεν σταματά στα απλά μια ιστοσελίδα και minisites ωστόσο? Αξιοποιεί πολλαπλά εργαλεία και μέσα τόσο online όσο και offline. Ευτυχώς, υπάρχει μια σειρά από εταιρίες σχεδιασμού ιστοσελίδων με τις γνώσεις και τους πόρους για να επινοήσει μια προσαρμοσμένη, στρατηγική, και ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα επιχειρηματική επιτυχία για σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου